Frokostsalat med kylling og rugbrød med pesto

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 30. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Frokostsalat med kylling

¼ agurk
1 forårsløg
1 håndfuld salat
140 g kylling med skind uden ben, tilberedt

Dressing

1 dl yoghurt naturel
salt og peber
1 fed hvidløg

Rugbrød med pesto

1 skive rugbrød
20 g oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær agurk i tern og forårsløg i mindre stykker. Rengør og pluk salat i mindre stykker.
2
Lav en dressing af yoghurt, salt, peber og presset hvidløg.
3
Bland agurk, forårsløg, salat og kylling skåret i mindre stykker.
4
Smør pesto på rugbrød.
5
Servér salaten sammen med pestobrødet.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; forårsløg; salat
Håndfuld 3:Kylling med skind uden ben, tilberedt
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Oliebaseret pesto
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt