Fuldkornsbolle med rejesalat, asparges og avokado

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 30. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rejesalat

6 stk. asparges, grønne
½ rødløg
2 spsk. purløg
½ avokado
150 g rejer
½ citron
60 g fraiche, maks. 9 %
10 g mayonnaise
salt og peber

Andet

1 fuldkornsbolle
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Fjern den nederste trægede del af aspargesene og kassér dem. Skær asparges i små stykker.
2
Hak rødløg og purløg fint og skær avokado i skiver.
3
Dræn væden fra rejerne og vend dem med citronsaft.
4
Rør en dressing af fraiche, mayonnaise, purløg, salt og peber.
5
Vend asparges, rødløg og rejer i dressingen.
6
Halver bolle og anret med rejesalat og avokado.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; rødløg
Håndfuld 3:Rejer
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Avokado; mayonnaise
Smagsgivere:Citron; purløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt