
Hjemmelavet rejesalat deluxe på franskbrød
Et stykke højtbelagt med rejer, tak! Det får du med denne opskrift på en hjemmelavet rejesalat deluxe, der smager helt fantastisk. En rejemad er en klassisk frokostret, som alle elsker. Her har vi givet rejerne et ekstra pift og rørt dem med peberfrugt, dild, lidt hvidløg og en lækker dressing, så du får luksusudgaven af en rejemad. Vi har sat rejsesalaten sammen med et stykke ristet franskbrød, men du kan naturligvis også nyde den med rugbrød under.
Det skal du bruge
Rejesalat
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Peberfrugt, rød |
Håndfuld 3: | Rejer |
Håndfuld 4: | Franskbrød |
Fedt: | Fløde, 38 % |
Smagsgivere: | Dild; hvidløg; karrypulver; lime; peber; salt |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 500 | 500 |
Fedt: | 25 g | 25 g |
Kulhydrat: | 35 g | 35 g |
Kostfibre: | 4 g | 4 g |
Protein: | 33 g | 33 g |