Morgenmadstortilla med æg og bacon

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 6. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Gnavegrønt

2 gulerødder
½ peberfrugt

Tortilla med æg og bacon

2 skiver bacon i skiver
1 tsk. olie
2 æg
salt og peber
15 g oliebaseret pesto
1 fuldkornstortillawrap
50 g spinatblade, rå
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær gulerod og peberfrugt i stænger.
2
Steg bacon på en tør pande til det er sprødt.
3
Kom olie på samme pande. Pisk æg sammen med salt og peber og hæld på panden. Rør til æggene har sat sig til røræg.
4
Smør pesto på tortillawrap og anret med spinat, røræg og bacon. Rul den eventuelt sammen.
5
Servér med gnavegrønt.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; peberfrugt; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Bacon i skiver; æg
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Olie; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt