Panderet med snittet grønt og æg serveret på rugbrød

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 6. juli 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Panderet med æg

150 g spidskål
1 gulerod
2 forårsløg
10 g smør
2 æg
salt og peber

Andet

30 g mandler
1 skive rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit spidskål fint. Skær gulerod og forårsløg i tynde skiver.
2
Smelt smør på en pande og kom grøntsagerne ved. Steg ved middel varme i cirka 7-9 minutter.
3
Knæk æg i og rør det forsigtigt sammen. Steg blanding kort til æggene er færdige. Krydr med salt og peber.
4
Hak mandler.
5
Servér rugbrød med æg og grønt på, og top med mandler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; gulerod; spidskål
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mandler; smør
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt