Pastasalat med æg, edamamebønner og tomater

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 10. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

60 g pasta, tørret
2 æg
200 g edamamebønner, bælgede fra frost
75 g sukkerærter
1 tomat
1 dl krydderurter efter eget ønske
20 g mandler

Dressing

2 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
1 tsk. sukker
2 tsk. sennep
1 knsp. karrypulver
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken. Dræn dem fri for vand i en si.
2
Kog æggene i 9-10 minutter, til de er hårdkogte. Skyl dem under koldt vand og pil dem.
3
Optø edamamebønnerne ved at overhælde dem med kogende vand. Dræn dem fri for vand.
4
Del æg i mindre stykker og skær sukkerærter i tynde skiver og tomat i tern.
5
Hak krydderurter og mandler.
6
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.
7
Vend pasta, edamamebønner, æg, sukkerærter, tomater og krydderurter med dressingen.
8
Servér pastasalaten med de hakkede mandler på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Sukkerært; tomat
Håndfuld 3:Edamamebønne, bælget fra frost; græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt; æg
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Mandler
Smagsgivere:Karrypulver; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; sennep; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt