Pestotun i pitabrød med salat og dressing til

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 15. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Pitabrød og salat

1 ds. tun i vand, konserves
15 g oliebaseret pesto
20 g mayonnaise
salt og peber
1 fuldkornspitabrød
2 håndfulde blandet salat

Dressing

1 fed hvidløg
1 dl A38 0,5 %
1 knsp. karrypulver
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Dræn tun for vand og bland med pesto og mayonnaise. Smag til med salt og peber.
2
Varm pitabrød.
3
Pres hvidløg i en lille skål og bland med A38, karry, salt og peber.
4
Fyld så pitabrød med tunblanding og lidt af salaten.
5
Servér det fyldte pitabrød sammen med resten af salaten med dressing til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat
Håndfuld 3:Tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Fuldkornspitabrød
Fedt:Mayonnaise; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Hvidløg; karrypulver; salt og peber
Mælkeprodukter:A38 0,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt