START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Proteinkoldskål toppet med kardemomme-nøddecrunch

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 28. maj 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Nøddecrunch

30 g mandler
30 g valnødder
30 g solsikkekerner
1 spsk. sukker
1 tsk. kardemomme

Koldskål

6 dl kærnemælk
300 g hytteost
2 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
½ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak mandler og valnødder groft. Rist nødder og kerner på en varm pande. Rør sukker og kardemomme sammen, drys det på nøddeblandingen og lad det smelte. Kom den varme nøddecrunch over på bagepapir og lad den afkøle.
2
Hæld kærnemælk og hytteost i en blender og blend sammen med sukker, vaniljesukker og citronsaft. Blend det til en helt glat koldskål. Smag koldskålen til.
3
Opbevar koldskålen på køl og kom nøddecrunchen i en lukket beholder.
4
Kom en portion koldskål i en skål og drys nøddecrunch på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 3:Hytteost
Fedt:Mandler; solsikkekerner; valnød
Smagsgivere:Citron; kardemomme; sukker; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Kærnemælk
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt