Proteinrig frokostalat med æg, edamamebønner og salatost

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 15. oktober 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

200 g edamamebønner, bælgede fra frost
¼ citron
½ peberfrugt
1 mango
2 hårdkogte æg
6 salatblade
100 g salatost, maks. 30+/17 %

Dressing

1 dl krydderurter efter eget ønske
1 dl yoghurt naturel
1 spsk. oliebaseret pesto
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kom edamamebønnerne i en skål og hæld kogende vand over dem. Lad dem stå i et par minutter og dræn dem i en si. Vend dem i citronsaft.
2
Skær peberfrugt i små tern og skræl mango. Skær derefter mangoen i små stykker.
3
Skær æg i mindre stykker.
4
Riv salatbladene i mindre stykker.
5
Hak krydderurterne og bland med yoghurt og pesto. Smag til med salt og peber.
6
Vend edamamebønner forsigtigt sammen med peberfrugt, mango, æg og salatblade.
7
Anret salaten sammen med dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Mango; peberfrugt; salatblad
Håndfuld 3:Edamamebønne, bælget fra frost; hårdkogt æg; salatost, maks. 30+/17 %
Fedt:Oliebaseret pesto
Smagsgivere:Citron; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt