Rejesalat på brød toppet med dild

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 22. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 asparges, grønne
1 forårsløg
½ dl dild
100 g rejer, i lage
½ lime
½ dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
20 g mayonnaise
1 nip karrypulver
salt og peber
½ fuldkornsbolle
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Knæk den træede del af aspargesene og skær asparges i små stykker. Fyld en lille gryde med lidt vand og kog aspargesstykkerne i 1-2 minutter. Kom dem i en si og overhæld dem med koldt vand.
2
Skær forårsløg i tynde skiver og hak dild.
3
Dræn rejerne og vend dem i limesaft.
4
Kom asparges, forårsløg, dild, rejer, græsk yoghurt, mayonnaise, karry, salt og peber i en skål. Vend til en ensartet rejesalat.
5
Anret rejesalaten på en halv bolle. Pynt med lidt dild.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; forårsløg
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt; rejer, i lage
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Dild; karrypulver; lime; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt