Ristet rugbrød med spejlæg og gnavegrønt

Du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken, hver gang frokosten skal på bordet. Enkelt, hurtigt og nemt kan sagtens være både sundt, lækkert og mættende. Mon ikke et klassisk spejlæg med et drys salt og peber på toppen kan få smilet frem i din mave? Rist rugbrødet og nyd, når den gule blomme løber ud over det knasende sprøde brød. Det smager helt fantastisk. Det grønne indslag får du fra gnavegrønt – en nem måde at få hurtige grøntsager i kroppen.

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 13. december 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spejlæg

10 g smør
2 æg

Andet

1 skive rugbrød
1 tsk. mayonnaise
1 gulerod
¼ agurk
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Smelt smør på en pande og spejl æggene.
2
Rist rugbrød.
3
Skræl gulerod, skyl agurken og skær eventuelt agurk i stænger.
4
Smør rugbrød med mayonnaise og læg spejlæggene på.
5
Servér med gnavegrønt til. Krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; gulerod
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise; smør
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt