Røræg med asparges og purløg dertil rugbrød og tomat

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 17. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Røræg

3 asparges, grønne
½ dl purløg
20 g smør
3 æg
1 dl yoghurt naturel
salt og peber

Andet

1 tomat
1 skive rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Knæk den trægede del af aspargesene og skær dem i små stykker. Hak purløg.
2
Smelt smør på en pande og steg asparges i et par minutter. Læg dem på en tallerken til senere.
3
Pisk æg sammen med yoghurt, salt og peber. Hæld blandingen i samme pande ved middelvarme. Rør i æggene til de samler sig til røræg. Vend aspargesstykker og purløg i.
4
Skær tomat i tern.
5
Anret røræggene ovenpå rugbrød. Kom tomat på toppen. Krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; tomat
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Smør
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt