Rugbrød med crunchy tunsalat og æblesnacks

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 7. november 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tunsalat

1 ds. tun i vand, konserves
30 g mandler
1 dl krydderurter efter eget ønske
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Andet

1 æble
1 skive rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Dræn tun fri for vand.
2
Hak mandler og krydderurter.
3
Bland tun, mandler, krydderurter og fraiche. Smag til med salt og peber.
4
Skær æble i både.
5
Del rugbrød i halve og læg tunsalat på.
6
Servér rugbrødsmadderne med æble til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Æble
Håndfuld 3:Tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mandler
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt