Rugbrød med hvidløgsost og parmaskinke serveret med hytteostsalat

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 22. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Hytteostsalat

50 g babyspinat
½ peberfrugt, rød
100 g hytteost
flagesalt
friskkværnet peber
1 spsk. græskarkerner

Rugbrødsmadder

1 skive rugbrød
40 g flødeost med hvidløg, 18 % eller derover
2 skiver parmaskinke
1 spsk. balsamicoeddike
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skyl spinatbladene og lad dem afdryppe. Skær peberfrugt i tynde strimler eller tern.
2
Bland hytteost med flagesalt og friskkværnet peber. Vend derefter spinatblade og peberfrugt i.
3
Del rugbrød i halve og smør med hvidløgsost og læg parmaskinke på.
4
Servér rugbrødsmadderne med hytteostsalat til. Dryp balsamicoedikken over hytteostsalaten og drys med græskarkerner.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Hytteost; parmaskinke
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Flødeost med hvidløg, 18 % eller derover; græskarkerner
Smagsgivere:Balsamicoeddike; flagesalt; friskkværnet peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt