Rugbrød med nem tunsalat

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 30. juli 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tunsalat

¼ rødløg
1 gulerod
140 g tun i vand, konserves
3 spsk. purløg

Dressing

1 dl yoghurt naturel
20 g mayonnaise
1 tsk. citronsaft
salt og peber

Tilbehør

1 skive rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak rødløg fint, og skær gulerod i små tern.
2
Dræn vandet fra tunen. Hak purløg fint.
3
Rør yoghurt, mayonnaise og citronsaft sammen. Smag til med salt og peber.
4
Vend dressingen sammen med rødløg, gulerod og tun.
5
Rist rugbrødet.
6
Servér tunsalaten med ristet rugbrød, og pynt med purløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; rødløg
Håndfuld 3:Tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Citronsaft; purløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt