Salat med vindruer, melon og kylling

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 8. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling

1 kyllingebryst
1 tsk. olie
salt og peber

Andet

1 skive rugbrød
1 tsk. olie
15 g mandler
salt
½ hjertesalat
50 g vindruer
¼ agurk
100 g melon
30 g salatost, maks. 30+/17 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg kyllingebryst i olie på en pande i cirka 10-14 minutter til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Læg det til side på en tallerken.
2
Pensl rugbrød med olie og skær det i tern. Steg dem på samme pande, til det er sprødt. Hak mandlerne og tilsæt dem efter et par minutter, og lad dem få farve sammen med brødternene. Krydr med salt.
3
Del hjertesalat i mindre stykker og skær vindruer i halve.
4
Skær agurk i halve skiver og skær melon i små tern. Anret agruk og melon sammen med hjertesalat og vindruer.
5
Smuldr salatost på toppen, drys rugbrødstern og mandler over, og servér med kyllingebryst til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; hjertesalat; melon; vindrue
Håndfuld 3:Kyllingebryst; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mandler; olie
Smagsgivere:Salt; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt