Spidskålssalat med varmrøget laks

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 27. december 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

150 g spidskål
1 gulerod
1 æble
½ citron
60 g fraiche, maks. 9 %
1 tsk. flydende honning
1 nip salt
30 g solsikkekerner
130 g varmrøget laks
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær spidskål i tynde strimler. Skræl og riv gulerod. Skær æble i tynde både.
2
Riv skallen fra citron og kom det i en stor skål. Pres citronsaften oveni. Kom fraiche, honning og salt i og pisk det sammen. Kom så spidskål, gulerod, æble og solsikkekerner i og vend det hele godt rundt.
3
Servér spidskålssalaten med varmrøget laks til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; spidskål
Håndfuld 3:Varmrøget laks
Håndfuld 4:Æble
Fedt:Solsikkekerner
Smagsgivere:Citron; flydende honning; salt
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt