Sprød salat med hytteost, pulled laks og pikante brødcroutoner

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 29. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Brødcroutoner

2 skiver fuldkornsbrød
10 g olie
½ tsk. paprika
salt

Dressing

½ citron
1 dl dild
2 dl yoghurt, maks. 3,5 %
salt og peber

Salatfyld

30 g hasselnødder
3 forårsløg
2 hjertesalat
250 g hytteost
100 g pulled laks, fra dåse
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Pensl brød med olie. Drys paprika og salt på. Skær brødet tern og læg på en bageplade med bagepapir. Bag brødternene i 10-12 minutter til de har taget farve og er blevet sprøde.
3
Pres saften fra citron og bland med hakket dild, yoghurt, salt og peber.
4
Hak hasselnødderne.
5
Skær forårsløg i tynde skiver og del hjertesalatbladene fra hinanden.
6
Dræn laksen.
7
Anret hjertesalatbladene med forårsløg, hytteost, laks og dressing.
8
Servér salaten med brødcroutonerne og hasselnødder på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; hjertesalat
Håndfuld 3:Hytteost; pulled laks, fra dåse
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Hasselnød; olie
Smagsgivere:Citron; dild; paprika; salt; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt