Tortilla med pesto-ægge-salat

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 17. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

4 hårdkogte æg
1 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
30 g oliebaseret pesto
salt og peber
80 g tortillawrap, hvede
30 g blandet salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær æg i små stykker og vend dem med græsk yoghurt, pesto, salt og peber.
2
Læg tortillapandekage fladt på et bord. Kom en stribe med salat langs midten og fordel derefter æggesalat ovenpå. Rul stramt sammen. Pak eventuelt i madpapir eller folie.
3
Spis med det samme eller læg tortillarullen på køl.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt; hårdkogt æg
Håndfuld 4:Tortillawrap, hvede
Fedt:Oliebaseret pesto
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt