Tortillarulle med skinke og salatost

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

50 g spidskål
¼ agurk
2 spsk. cremefraiche, 18 % eller derover
1 spsk. ketchup
3 skiver kogt skinke, pålæg
salt og peber
1 fuldkornstortillawrap
70 g salatost, maks. 30+/17 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit spidskål fint og skær agurk i små tern.
2
Varm eventuelt tortillapandekage og smør med creme fraiche og ketchup. Læg skinke på og krydr med salt og peber.
3
Fyld så med spidskål, agurk og smuldr salatost over til sidst.
4
Rul sammen og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; spidskål
Håndfuld 3:Kogt skinke, pålæg; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Cremefraiche, 18 % eller derover
Smagsgivere:Salt og peber
Nydelseselementer:Ketchup
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt