Klassisk salade nicoise med æg, tun og kartofler

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 4. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

2 æg
200 g kartofler
150 g grønne bønner, dybfrost
150 g tun
50 g blandet salat
50 g radiser
1 rødløg
1 tomat
50 g oliven

Dressing

30 g olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 dl bredbladet persille
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æggene smilende, 5-6 minutter. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Kog bønnerne i cirka 5 minutter, de skal stadig have bid. Afkøl.
2
Åbn tunen og si væden fra. Pil æg og skær i både.
3
Anret salaten med æg, kartoffel, bønner, tun, radiser, rødløg, tomat og oliven.
4
Pisk en dressing sammen af olivenolie, citronsaft, hakket persille, salt og peber. Hæld den over salaten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; grønne bønner, dybfrost; radise; rødløg; tomat
Håndfuld 3:Tun; æg
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Oliven; olivenolie
Smagsgivere:Bredbladet persille; citronsaft; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt