Rejesalat med peberfrugt på ristet brød

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 17. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rejesalat

1 lille rødløg
½ peberfrugt
½ dl dild
250 g rejer
20 g mayonnaise
1 tsk. sennep
1 nip karrypulver
salt og peber
¼ citron

Andet

100 g fuldkornsbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak rødløg fint og skær peberfrugt i små tern. Hak dild groft.
2
Dup rejerne tørre.
3
Bland rødløg, peberfrugt, dild, rejer, mayonnaise, sennep, karry, salt og peber. Smag rejesalaten til med citronsaft.
4
Rist brødet.
5
Servér rejesalaten på det ristede brød. Pynt med citron og dild.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt; rødløg
Håndfuld 3:Rejer
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Citron; dild; karrypulver; salt og peber; sennep
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt