Rissalat med rejer, blomkål og avokado

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 4. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rissalat

80 g fuldkornsris, rå
200 g blomkål, rå
40 g forårsløg
100 g peberfrugt, rød
100 g squash, rå
1 lille avokado
150 g rejer

Dressing

1 ½ dl yoghurt, maks. 3,5 %
2 spsk. dild
100 g salatost, maks. 30+/17 %
2 spsk. citronsaft
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog ris efter anvisning på pakken. Afkøl.
2
Del blomkål i buketter, og damp dem i 5 minutter, afkøl.
3
Skær forårsløg, peberfrugt, squash og avokado i skiver.
4
Rør en dressing sammen af yoghurt, hakket dild, hvid ost og citronsaft. Smag til med salt og peber.
5
Vend ris, blomkål, forårsløg, peberfrugt, squash, avokado og rejer sammen med dressingen. Pynt eventuelt med dildkviste.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; forårsløg; peberfrugt, rød; squash, rå
Håndfuld 3:Rejer; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå
Fedt:Avokado
Smagsgivere:Citronsaft; dild; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt