Stenbidderpaté på babysalat med ørredrogn på toppen

Tid i alt: 155 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 27. december 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Paté

150 g sejfilet
2 forårsløg
1 spsk. dild
1 ½ dl fraiche, 6 %
½ dl piskefløde, 38 %
1 spsk. citronsaft
6 blade husblas
1 dl hvidvin
100 g stenbiderrogn

Dressing

1 ½ dl fraiche, 6 %
2 spsk. dild
2 tsk. citronsaft
½ tsk. salt
1 knsp. peber

Pynt

60 g ørredrogn
100 g salat, babymix
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Damp fisken i lidt kogende vand nogle få minutter, til den er mør. Lad fisken afkøle og del i mindre stykker.
2
Snit forårsløgene fint og hak dild.
3
Vend fisk, forårsløg, dild, fraiche, fløde og citronsaft.
4
Udblød husblas i koldt vand i cirka 5-6 minutter.
5
Knug den fri for vand, smelt den i hvidvin i en lille kasserolle og lad den afkøle lidt. Vend hvidvinsblandingen sammen med fiskemassen.
6
Vend så stenbiderrognen i, og kom det hele i 4 forme. Sæt på køl et par timer, eventuelt til næste dag.
7
Hak dild og rør fraiche, dild, citronsaft, salt og peber sammen til en dressing.
8
Læg patéen på babysalat Pynt patéen med ørredrogn og server den sammen på babysalat og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; salat, babymix
Håndfuld 3:Sejfilet; stenbiderrogn; ørredrogn
Fedt:Piskefløde, 38 %
Smagsgivere:Citronsaft; dild; hvidvin; peber; salt
Mælkedressing:Fraiche, 6 %
Frit:Husblas
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt