Ørredrillette med rugbrødschips
Ørredrillette er en velsmagende, hurtig og nem lille forret, som smager skønt serveret med rugbrødschips. Den er lavet på varmrøget ørred, som blandes med rødløg, krydderurter, fraiche og mayonnaise . Ørredrillette smager også dejligt serveret på sprøde salatblade, og eventuelle rester udgør en fornem frokost dagen derpå oven på en skive brød. Hvis du vil, kan du erstatte varmrøget ørred med varmrøget laks.
Rugbrødschips
Ørredrillette
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Rødløg |
Håndfuld 3: | Varmrøget ørredfilet; ørredrogn |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Mayonnaise; olivenolie |
Smagsgivere: | Citron; dildkvist; flagesalt; purløg; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |