Ristet rugbrød med spidskål, tomat og spejlæg

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 20. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

50 g spidskål
1 tomat
1 skive rugbrød
2 æg
1 tsk. smør
20 g oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit spidskål fint og skær tomat i både.
2
Rist rugbrød.
3
Spejl æggene i smør på en varm pande.
4
Anret rugbrød med pesto, spidskål, spejlæg og tomat
5
Krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål; tomat
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Oliebaseret pesto; smør
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt