Røræg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 22. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stegte grøntsager

½ løg
½ aubergine, rå
½ squash, rå
1 spsk. olivenolie
1 tsk. tørret timian
100 g cherrytomater
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. flydende honning
½ tsk. flagesalt
friskkværnet peber

Røræg

2 æg
1 drys flagesalt
friskkværnet peber
1 tsk. olivenolie

Tilbehør

50 g hytteost
2 skiver parmaskinke
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og skær aubergine og squash i små tern.
2
Steg løg, aubergine og squash i olie til det bliver blødt i konsistensen. Drys med timian. Kom hele cherrytomater på og steg dem til de begynder at tage farve og bliver lidt bløde. Kom balsamicoedikke og honning på og krydr med flagesalt og friskkværnet peber. Rør godt rundt og lad det simre 3-4 minutter.
3
Rør æg sammen med salt og peber. Opvarm olie på en pande og vend æggemassen rundt i panden til du får røræg.
4
Servér røræggene med de stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Aubergine, rå; cherrytomat; løg; squash, rå
Håndfuld 3:Hytteost; parmaskinke; æg
Fedt:Olivenolie
Smagsgivere:Balsamicoeddike; flagesalt; flydende honning; friskkværnet peber; tørret timian
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt