Citronlaks med tomater og broccolimos

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 18. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Laks og tomater

130 g fersk laks
½ citron
100 g cherrytomater

Broccolimos

100 g kartofler
½ broccoli, rå
1 fed hvidløg
10 g smør
¼ dl fløde, 38 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 220 grader varmluft.
2
Læg laks med skindsiden nedad i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Pres citronsaft over. Læg tomater ovenpå - eventuelt i skiver. Bag laksen i cirka 15 minutter
3
Skræl og skær kartofler i tern og kog dem i en gryde med vand i 10 minutter.
4
Del broccoli i buketter og kom dem ned i gryden til kartoffeltern og kog i yderligere 10 minutter. Pres hvidløg.
5
Hæld vandet fra broccoli og kartofler, og kom smør, fløde og hvidløg i. Mos kartofler, broccoli, smør, fløde og hvidløg til en grov mos. Smag til med salt og peber.
6
Servér broccolimos med laks, tomat og citron.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; cherrytomat
Håndfuld 3:Fersk laks
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Citron; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt