Fiskefilet på lynmarineret spidskål toppet med rejer, mayonnaise og spejlæg

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 27. december 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Lynmarineret spidskål

150 g spidskål
½ citron
1 tsk. flydende honning
¼ tsk. salt

Fiskefilet

130 g fiskefilet, fersk
2 spsk. hvedemel
1 spsk. smør
salt og peber

Sprejlæg

1 æg
1 tsk. smør

Andet

60 g rejer
2 tsk. mayonnaise
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær spidskål i tynde strimler. Pres citronsaft ud over. Kom honning på og krydr med salt. Vend spidskålen godt rundt i cirka 1 minut. Lad den stå og marinere.
2
Vend fiskefileterne i hvedemel. Steg dem i smør til de har taget farve. Krydr med salt og peber.
3
Spejl æg i smør.
4
Servér fiskefileterne på en bund af marineret spidskål. Kom mayonnaise, rejer og spejlæg på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål
Håndfuld 3:Fiskefilet, fersk; rejer; æg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Mayonnaise; smør
Smagsgivere:Citron; flydende honning; salt; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt