Grillet kyllingelår med kartoffel-broccolisalat

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 17. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling

4 kyllingelår, med ben og skind
1 tsk. olie
salt og peber

Kartoffel-broccolisalat

250 g kogte kartofler
200 g cherrytomater
4 forårsløg
150 g broccoli, rå
½ dl fløde, 38 %
1 tsk. sennep
1 dl yoghurt naturel
1 nip sukker
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pensl kyllingelår med olie og krydr med salt og peber. Grill dem i cirka 10 minutter på hver side til de er gennemstegte.
2
Skær kartofler i tern, cherrytomater i kvarte og forårsløg i tynde skiver på skrå. Del broccoli i små buketter.
3
Pisk fløden og bland med sennep, yoghurt, sukker, salt og peber. Vend derefter kartofler, cherrytomater, forårsløg og broccoli i.
4
Servér de grillstegte kyllingelår med kartoffel-broccolisalat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; cherrytomat; forårsløg
Håndfuld 3:Kyllingelår, med ben og skind
Håndfuld 4:Kogt kartoffel
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Salt og peber; sennep; sukker
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt