
Kotelet med kartofler og grønne bønner i citron-persillesmør
Rødt kød kan for nogen være svært for maven at fordøje, men for mange kan udfordringen også være, at de generelt ikke tygger deres mad grundigt, fordi de spiser meget hurtigt. Så inden du måske helt opgiver at spise en kotelet eller bøf, så forsøg dig med at skære kød ud i meget små bidder og tyg den så meget, du kan. Alternativt kan koteletten udskiftes med en kyllingefilet eller fisk, der for de fleste er nemmere at fordøje. Denne kotelet er en enkel og lækker hverdagsret med forholdsvis få ingredienser.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne bønner |
Håndfuld 3: | Svinekotelet |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Bredbladet persille; citronskal; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |