Lakserillette med smilende æg og asparges vendt i vinaigrette

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 16. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tilbehør

2 æg
200 g cherrytomater
8 asparges, grønne

Vinaigrette

1 spsk. honning
1 spsk. sennep
2 spsk. olie
1 spsk. eddike
salt og peber

Lakserillette

½ citron
2 forårsløg
2 spsk. purløg
200 g varmrøget laks
½ dl yoghurt naturel
20 g mayonnaise
½ tsk. sennep
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 6-7 minutter tl de er smilende. Skær tomater i halve.
2
Knæk den trægede del af aspargesene og skær aspargesene i skrå skiver. Kom dem i kogende vand i 1 minut og læg dem så i iskoldt vand. Si dem og dup dem tørre med køkkenrulle.
3
Kom honning, sennep, olie, eddike, salt og peber i en skål og pisk det sammen til en vinaigrette. Smag den til. Vend asparges i.
4
Riv skallen fra citron. Skær forårsløg i meget tynde skiver og hak purløg.
5
Fjern skind fra laks og findel laksekødet med en gaffel.
6
Kom citronskal, forårsløg, purløg og laks i en skål. Vend det med yoghurt, mayonnaise, sennep, salt og peber. Smag lakserilletten til med citronsaft.
7
Fordel asparges og vinaigrette på en tallerken og kom lakserilletten ved sammen med halve æg og tomater. Pynt med lidt purløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; cherrytomat; forårsløg
Håndfuld 3:Varmrøget laks; æg
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Citron; eddike; honning; purløg; salt og peber; sennep
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt