Lun bønnesalat med marinerede kyllingestrimler

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 23. oktober 2024 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salatfyld

¼ blomkål, rå
300 g grønne bønner
100 g cherrytomater
300 g kyllingeinderfilet

Marinade

1 fed hvidløg
1 chili
2 spsk. olie
1 spsk. østerssauce
1 spsk. sojasauce
1 spsk. sukker

Topping

30 g mandler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Del blomkål i små buketter og nip enderne af de grønne bønner. Skær så bønnerne i mindre stykker. Skær tomat i kvarte.
2
Kom blomkål og bønner i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå i 5 minutter og si vandet fra.
3
Skær kyllingestykker i tynde strimler.
4
Pres hvidløg i en skål og skær chili i tynde skiver eller små tern. Bland hvidløg og chili med olie, østerssauce, sojasauce og sukker. Vend kyllingestrimlerne i marinaden.
5
Opvarm en pande og steg kyllingestrimlerne i 6-8 minutter ved høj varme. Sluk for varmen og vend blomkål, bønner og tomater i.
6
Hak mandlerne.
7
Servér den lune bønnesalat med et drys mandler på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; cherrytomat; grønne bønner
Håndfuld 3:Kyllingeinderfilet
Fedt:Mandler; olie
Smagsgivere:Chili; hvidløg; sojasauce; sukker; østerssauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt