Omelet med spinat, ost og tomat

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 17. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fyld

2 fed hvidløg
1 tomat
50 g Puck Ost, 17 %
1 tsk. olie
100 g kugler spinat, frost
salt og peber

Omelet

2 æg
salt og peber
1 tsk. olie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak hvidløg fint.
2
Skær tomat i skiver og del ost i mindre stykker.
3
Varm olie op på en slip-let-pande og svits hvidløg til det begynder at skifte farve. Kom spinat ved og lad det tø op i panden. Svits spinat i et par minutter, krydr med salt og peber og kom blandingen på en tallerken.
4
Pisk æg sammen med salt og peber.
5
Brug samme pande og varm olie op og hæld æggemassen på panden. Lad den sætte sig og stivne næsten helt og fyld så spinat, tomatskiver og ost på den ene halvdel. Fold den anden halvdel ind over, så du får en halvmåne.
6
Servér omeletten straks.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Kugle spinat, frost; tomat
Håndfuld 3:Puck Ost, 17 %; æg
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt