Rejesuppe med fersken

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 29. oktober 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 løg
1 fed hvidløg
400 g fersken
1 spsk. karrypulver
10 g smør
1 ds. hakkede tomater
1 dl fløde, 38 %
2 dl vand
1 terning bouillon, terning
salt og peber
300 g rejer
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg og skær fersken i tern. Husk at gemme [1[ deciliter af væsken fra fersknerne.
2
Opvarm en pande og svits karry, løg og hvidløg i smør.
3
Tilsæt hakkede tomater, fløde, 1 deciliter ferskensaft, vand og bouillonterning, og rør rundt til bouillonterningen er opløst.
4
Lad det koge i cirka 10 minutter under låg. Smag til med salt og peber.
5
Blend suppen i gryden, og kom derefter rejer og ferskentern i.
6
Varm det i et par minutter, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; løg
Håndfuld 3:Rejer
Håndfuld 4:Fersken
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; karrypulver; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt