Skindstegt kuller med asparges, grønne bønner og bulgur
Denne nemme, lækre og nærende hverdagsret med skindstegt kuller er en skøn måde at få fisk på bordet i en fart. Her får den sprøde og saftige fisk selskab af bulgur vendt sammen med olivenolie, persille og citronsaft, men skindstegt kuller smager godt med mange slags tilbehør. Det grønne element på tallerkenen kommer i form af grønne asparges og sugarsnaps, som både pynter på tallerkenen og bidrager med vitaminer og velsmag.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; sugar snaps |
Håndfuld 3: | Kuller |
Håndfuld 4: | Bulgur, rå |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; smør |
Smagsgivere: | Citron; persille; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |