Skindstegt kuller med asparges, grønne bønner og bulgur

Denne nemme, lækre og nærende hverdagsret med skindstegt kuller er en skøn måde at få fisk på bordet i en fart. Her får den sprøde og saftige fisk selskab af bulgur vendt sammen med olivenolie, persille og citronsaft, men skindstegt kuller smager godt med mange slags tilbehør. Det grønne element på tallerkenen kommer i form af grønne asparges og sugarsnaps, som både pynter på tallerkenen og bidrager med vitaminer og velsmag.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 18. september 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

40 g bulgur, rå
1 spsk. persille
½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
¼ citron
salt og peber
150 g kuller
25 g smør
100 g asparges, grøn
50 g sugar snaps
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog bulgur efter anvisning på pakken.
2
Pluk og hak persille. Vend den sammen med bulgur og olivenolie, og smag til med citronsaft, salt og peber.
3
Steg kuller i smør med skindsiden nedad i 3-4 minutter, til det er sprødt og gyldent. Vend, og steg videre i cirka 1 minut til tilberedt. Krydr med salt og peber, og sæt til side.
4
Skær enderne af grønne asparges, og del dem i 3-4 cm stykker. Kog dem i letsaltet vand i 1 minut. Tilsæt sugersnaps, og kog videre i 1 minut. Hæld vandet fra.
5
Anret bulgur og grønt på en tallerken sammen med kuller, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; sugar snaps
Håndfuld 3:Kuller
Håndfuld 4:Bulgur, rå
Fedt:Ekstra jomfruolivenolie; smør
Smagsgivere:Citron; persille; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt