Sojabagt laks med spicy agurke-quinoa salat
Det asiatiske køkken er bortset fra de stærkeste retter generelt meget skånsomt for maven modsat det italienske eller franske køkken, der indeholder meget brød, pasta, løg og hvidløg. Retter baseret på ris og risnudler er for mange nemmere at fordøje og undlader man hvidløg, så er mange af de asiatiske køkkens smagsgivere som sojasovs, karry, ingefær, toppen af forårsløg samt fiske- og østerssovs også alle mavevenlige. Denne sojabagte laks med agurkesalat kan også serveres med risnudler eller kogte ris i stedet for quinoa og har du ingen problemer med hvidløg, vil det være en lækker tilføjelse når man rør det i sojaen til den bagte laks.
Aguke-quinoasalat
Sojabagt laks
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; forårsløg |
Håndfuld 3: | Fersk laks |
Håndfuld 4: | Quinoa, rå |
Fedt: | Peanut; sesamfrø |
Smagsgivere: | Chili; fiskesauce; hvidvinseddike; koriander; sojasauce; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |