Sprød æggewrap med peberfrugt og avokado

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 29. december 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æggesalat

6 hårdkogte æg
1 lille løg
2 spsk. purløg
1 dl fraiche, maks. 9 %
1 tsk. sennep
salt og peber

Andet

1 avokado
200 g salat, iceberg
½ peberfrugt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær æg i mindre stykker og hak løg og purløg fint. Bland æg, løg og purløg med fraiche, sennep, salt og peber.
2
Fjern sten og skal fra avokado. Skær avokadokødet i tynde strimler. Skær peberfrugt i tynde strimler.
3
Læg to til fire salatblade per person oven på hinanden på et stykke madpapir. Fyld med æggesalat, peberfrugt og avokado. Pak salatbladene tæt omkring fyldet til en rulle og pak den stramt ind i madpapir. Smør snippen af madpapiret, hvor wrappen lukker om fyldet, med lidt mayonnaise. Det får den til at klæbe, så madpapiret holder sig lukket omkring wrappen.
4
Skær den i halve og nyd.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; peberfrugt; salat, iceberg
Håndfuld 3:Hårdkogt æg
Fedt:Avokado
Smagsgivere:Purløg; salt og peber; sennep
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt