Sprød salat med blød ost toppet med ristede mandler

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 17. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

30 g mandler
1 nip salt
¼ agurk
½ peberfrugt
½ avokado
¼ citron
150 g Puck Ost, 17 %
60 g blandet salat
30 g oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak mandler og rist dem på en tør pande, til de begynder at tage farve. Krydr med salt. Lad dem afkøle.
2
Skær agurk og peberfrugt i tern eller strimler.
3
Fjern sten og skal fra avokado og skær avokadokødet i tern eller tynde skiver. Dryp citronsaft henover.
4
Skær eller smuldr den hvide ost i mindre stykker.
5
Vend salat med agurk og peberfrugt.
6
Anret salatblandingen med avokado, hvid ost og mandler på toppen.
7
Servér salaten med pesto til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; blandet salat; peberfrugt
Håndfuld 3:Puck Ost, 17 %
Fedt:Avokado; mandler; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Citron; salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt