Squash-kager med smilende æg og pesto

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 28. august 2024 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Squash-kager

½ squash, rå
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
1 æg
3 spsk. hvedemel
salt og peber
1 tsk. olie

Andet

2 æg

Pesto

1 dl frisk basilikum
20 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
1 lime
10 g olie
salt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Riv squash og knug squashkødet fri for væske med hænderne. Riv parmesanost. Bland squash, parmesanost, æg og mel til en ensartet masse. Krydr godt med salt og peber.
2
Kom olie på en slip-let-pande og bred 2 squash-klatter ud på panden. Steg dem i cirka 6-7 minutter på hver side, til de har taget godt med farve.
3
Kog æg i 7-8 minutter. Læg dem i koldt vand i et par minutter og pil dem.
4
Hak basilikum fint og riv parmesanost. Riv skal og saft fra lime i en skål. Bland alle ingredienserne til pestoen og krydr med salt.
5
Servér squash-kagerne med æg og pesto på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Squash, rå
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Frisk basilikum; lime; salt; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt