Bagt æggekage med tomat, kartoffel, porre og krydderurter
Æggekage er en klassiker fra det danske traditionskøkken, og for mange bringer den måske endda minder frem om frokoster fra barndommen, hvor mormor – eller andre – havde gjort sig lidt ekstra umage. I versionen her må mormors æggekage med bacon, tomatskiver og rugbrød på siden vige for en bagt æggekage med fyld bestående af kartoffeltern og stegt porre. Til sidst tomat og to forskellige krydderurter på toppen.
Omelet
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Porre; tomat |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Persille; purløg; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |