Hytteskyr med druer, ristede nødder og mørk chokolade

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 15. februar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

100 g vindruer
150 g skyr naturel
50 g hytteost, maks. 17 %
15 g mandler
15 g hasselnødder
10 g mørk chokolade, 70 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skyl vindruer, læg lidt til side til pynt. Skær druer i halve eller kvarte alt efter størrelsen. Bland skyr, hytteost og vindruer til en jævn hytteskyr.
2
Hak og rist mandler og hasselnødder på en tør pande, til de bliver gyldne og begynder at dufte. Afkøl. Hak chokoladen.
3
Anret hytteskyr med nøddetopping og chokolade. Pynt med de sidste bær.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Vindrue
Håndfuld 3:Hytteost, maks. 17 %; skyr naturel
Fedt:Hasselnød; mandler; mørk chokolade, 70 % eller derover
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt