Linsesalat med æg, urter og dilddressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 31. august 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

2 håndfulde salat
100 g bær
1 håndfuld krydderurter efter eget ønske
30 g mandler
130 g linser, tilberedte
1 hårdkogt æg

Dilddressing

1 dl dild
60 g fraiche, maks. 9 %
1 tsk. flydende honning
1 tsk. sennep
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skyl salat og bær. Skær eventuelt bær i mindre stykker. Hak krydderurter og mandler.
2
Dræn linser og del æg i kvarte.
3
Vend salat, bær, krydderurter og linser.
4
Hak dild og bland med fraiche, honning, sennep, salt og peber. Smag dressingen til.
5
Anret linsesalaten med æg, mandler og dilddressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Bær; salat
Håndfuld 3:Hårdkogt æg; linser, tilberedte
Fedt:Mandler
Smagsgivere:Dild; flydende honning; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; sennep
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt