Lynsyltet kinakål med kylling og cashewnødder

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 25. juni 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling

2 kyllingebryst
1 bouillon, terning
6 dl vand

Lynsyltet kinakål

½ kinakål
½ løg
½ peberfrugt
1 fed hvidløg
1 lime
1 tsk. flydende honning
1 spsk. østerssauce
½ tsk. salt

Topping

60 g cashewnødder
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Bring vand i kog i en gryde og opløs bouillonterningen. Kog så kyllingebrysterne i cirka 15 minutter til de er kogt møre. Lad dem hvile lidt og trevl dem så i mindre stykker med to gafler.
2
Skær kinakål i tynde strimler og løg i halve tynde ringe. Skær peberfrugt i tynde strimler.
3
Kom kinakål, løg og peberfrugt i en skål og pres hvidløg og lime over. Kom honning, østerssauce og salt ved og vend det hele godt sammen i et par minutter.
4
Hak cashewnødderne.
5
Anret kinakålen med kylling og drys cashewnødder ovenpå.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Kinakål; løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Cashewnød
Smagsgivere:Bouillon, terning; flydende honning; hvidløg; lime; salt; østerssauce
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt