Majsfritters med flødeost og røget laks

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 22. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Majsfritters

2 dl majs, dybfrost
1 rødløg
2 æg
4 spsk. mælk, maks. 3,5%
1 drys flagesalt
60 g kikærtemel
1 spsk. olivenolie

Tilbehør

8 tsk. flødeost med hvidløg, 18 % eller derover
8 salatblade
130 g røget laks
½ agurk
4 spsk. syltede rødløg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Optø majsene. Hak rødløg fint.
2
Kom æg, mælk, salt, rødløg og majs i en skål. Si kikærtemelen i. Vend det hele sammen til en ensartet dej.
3
Varm olien op på en pande og steg 8 små omelet/pandekager for svag varme, til de er gylne og gennemstegte. Du skal være lidt tålmodig og lade majsfritters ligge på panden i 5-6 minutter, før du vender dem. Lad majsfritterne afkøle.
4
Smør dem så med hvidløgsost og kom et salatblad på. Fordel laksen ovenpå.
5
Servér med agurk og syltede rødløg på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; rødløg; salatblad; syltet rødløg
Håndfuld 3:Kikærtemel; røget laks; æg
Håndfuld 4:Majs, dybfrost
Fedt:Flødeost med hvidløg, 18 % eller derover; olivenolie
Smagsgivere:Flagesalt
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt