Poke bowl med teriyakilaks og avokado

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 28. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Teriyakilaks

100 g fersk laks
2 spsk. teriyaki sauce
10 g olie

Salatfyld

40 g edamamebønner, bælgede fra frost
½ avokado
1 lille gulerod
20 g blandet salat
20 g bønnespirer

Pynt

1 tsk. sesamfrø
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær laks i små tern, og vend med teriyakisauce. Steg i olie i et par minutter.
2
Optø edamamebønner ved at overhælde dem med kogende vand. Si dem fri for vand.
3
Halvér og fjern sten og skal fra avokado. Skær avokadokødet i tynde skiver.
4
Skræl gulerod og skær i tynde strimler.
5
Anret alle dele ved siden af hinanden i en skål.
6
Servér med et drys sesamfrø på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; bønnespire; gulerod
Håndfuld 3:Edamamebønne, bælget fra frost; fersk laks
Fedt:Avokado; olie; sesamfrø
Smagsgivere:Teriyaki sauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt