Luksus-smørebrød med laks, rejer og asparges

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 5. september 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rugbrød med laks og rejer

1 rugbrød
2 salatblade
½ avokado
60 g varmrøget laks
50 g rejer
100 g asparges, grøn
25 g ærter
10 g mayonnaise
salt og peber

Pynt

½ citron
dild
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Læg rugbrød på salatblade.
2
Skær avokado i skiver og læg dem på brødet.
3
Pluk laksen i mindre stykker og læg dem på brødet sammen med rejer.
4
Knæk den nederste trægede ende af aspargesene og damp dem et par minutter i kogende vand. Dup dem fri for vand og læg dem på eller ved siden af brødet.
5
Rør ærter sammen med mayonnaise og kom det på toppen af brødet.
6
Pynt med citronbåde og dild og krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; salatblad; ært
Håndfuld 3:Rejer; varmrøget laks
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Avokado; mayonnaise
Smagsgivere:Citron; dild; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt