Madpakkesalat med ærter, salatost og røde bønner
Nem og mættende salat til madpakken eller som del af en picnickurv. Salaten indeholder alle elementer fra spisekassemodellen, og den gør sig også godt på en buffet. Det er en salat, der går godt i tråd med en grønnere tankegang, da salaten er vegetarisk. Der bruges kidneybønner for at øge proteinindholdet. Fødevarestyrelsen opfordrer os danskere til at spise 100 gram bælgfrugter hver dag. Bælgfrugter er desuden rige på både fibre.
Det skal du bruge
Salat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; forårsløg; grønne ærter, dybfrost |
Håndfuld 3: | Kidneybønne, tilberedt; salatost i tern 3 % |
Håndfuld 4: | Pastaskruer, tørrede |
Fedt: | Avokado; olie |
Smagsgivere: | Balsamicoeddike; citronsaft; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 335 | 1340 |
Fedt: | 16 g | 64 g |
Kulhydrat: | 31 g | 124 g |
Kostfibre: | 6 g | 24 g |
Protein: | 12 g | 48 g |