Fajita-kyllingesalat med tomatsalsa

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fajaita kylling

2 kyllingebryst
1 tsk. olie
2 spsk. fajita krydderimix

Salatfyld

½ avokado
¼ lime
½ peberfrugt, rød
1 lille rødløg
50 g blandet salat

Tomatsalsa

½ dl bredbladet persille
1 fed hvidløg
200 g hakkede tomater
spidskommen
1 tsk. chiliflager
½ tsk. sukker
¼ lime
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær kylling i tynde strimler.
2
Opvarm en pande og kom olie på. Kom kyllingestrimlerne på panden og krydr med fajita-krydderimix. Steg kyllingestrimlerne i 8-10 minutter, til de er gennemstegte.
3
Fjern sten og skal fra avokado og skær avokadokødet i skiver. Dryp lidt limesaft på.
4
Skær peberfrugt i tern eller strimler. Skær rødløg i halve skiver. Skyl salat.
5
Hak persille og kom det i en skål. Pres hvidløg i og bland persille og hvidløg med hakkede tomater, spidskommen, chiliflager og sukker. Smag til med limesaft.
6
Anret salat og kylling i en dyb tallerken eller en skål og kom tomatsalsaen over.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; hakkede tomater; peberfrugt, rød; rødløg
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Avokado; olie
Smagsgivere:Bredbladet persille; chiliflager; fajita krydderimix; hvidløg; lime; spidskommen; sukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt