Fiskesuppe med kokosmælk og rejer

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

3 forårsløg
1 fed hvidløg
10 g olie
1 tsk. rød karrypasta
2 dl kokosmælk light
1 bouillon, terning
1 gulerod
100 g rødspætte
50 g rejer, i lage
1 dl majs
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær forårsløg i skiver, og hak hvidløg. Svits løgene let i olie, og tilsæt karrypasta, kokosmælk og bouillontern. Kog suppen op.
2
Skær gulerod i tynde stave, og tilsæt dem suppen. Kog i 5 minutter.
3
Skær fisken i tern, og dræn vandet fra rejerne. Lad fisk og majs koge med i 5 minutter, og rejerne kun det sidste minut, så de ikke bliver seje.
4
Smag suppen til med salt og peber.
5
Servér suppen i en forvarmet tallerken.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; gulerod
Håndfuld 3:Rejer, i lage; rødspætte
Håndfuld 4:Majs
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; rød karrypasta; salt og peber
Mælkedressing:Kokosmælk light
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt